SPREEKUREN

 

De spreekuren vinden wekelijks plaats van 19.30 tot 20.30 uur op dinsdag in Druten en op donderdag in Beneden Leeuwen volgens het principe "wie het eerst komt, het eerst maalt".

 

Op dinsdag wordt het spreekuur gehouden in D'n Bogerd in Druten en op donderdag in St. Elisabeth in Beneden Leeuwen (ingang via de Rozenstraat).

 

In verband met de schoolvakanties zijn er geen spreekuren op: 16 en 18 oktober, op 25 en 27 december 2018, op 1 en 3 januari, op 5 en 7 maart, op 23, 25 en 30 april, op 2 en 30 mei, en in de periode van 8 juli tot en met 30 augustus 2019. 

 

Het eerstvolgende spreekuur is op dinsdag 4 september 2018 in Druten.

 

Locaties De Rosmolen en Dn Dulper zijn per 1-1-2018 vervallen.

 

Locatie D'n Bogerd - iedere dinsdag

Van Heemstraweg 53, Druten

 

Locatie St. Elisabeth - iedere donderdag*

Rozenstraat 10, Beneden Leeuwen

* nieuwe locatie per 1-1-2018 

GANG VAN ZAKEN SPREEKUUR 

 

Wij nemen uitsluitend vragen in behandeling op ons spreekuur. Een eventueel vervolgcontact per e-mail is mogelijk, maar uw vraag zal altijd eerst op een spreekuur gesteld moeten worden.

 

Voor het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken. Wij kunnen u sneller helpen wanneer u alle (belangrijke) stukken meeneemt die te maken hebben met uw vraag.  

 

We staan de bezoekers te woord volgens het principe " wie het eerst komt, het eerst maalt". Soms kan het druk zijn en moeten wij de duur van het gesprek met u daarom wat inkorten. We vertrouwen daarbij op uw begrip. 

Soms kan een vraag niet op het spreekuur beantwoord worden en is het nodig dat we iets voor u uitzoeken. Voor dat geval vragen wij u de stukken in kopie mee te nemen, zodat u deze bij ons kunt achterlaten. Wij nemen geen originele stukken aan.

Onze medewerkers rouleren per spreekuur. Dat betekent dat mocht het nodig zijn om terug te komen op het spreekuur, de kans groot is dat u dan een andere medewerker treft, die mogelijk nog niet op de hoogte is van uw zaak. Neemt u in dat geval opnieuw uw stukken mee. Of, wanneer u er prijs op stelt dezelfde spreekuurmedewerker te spreken, neem dan contact op met onze secretaris
zodat zij u informeren kan wanneer en waar de desbetreffende medewerker weer spreekuur houdt.