SPREEKUREN

!!! In verband met het Coronavirus zijn er geen spreekuren tot 9 juli 2020 !!!

Hebt u een dringende vraag? Stuur ons dan een e-mail en dan kijken we of we u kunnen helpen.

 

De spreekuren vinden wekelijks plaats van 19.30 tot 20.30 uur op dinsdag in Druten en op donderdag in Beneden Leeuwen. 

 

Op dinsdag wordt het spreekuur gehouden in D'n Bogerd in Druten en op donderdag in St. Elisabeth in Beneden Leeuwen (ingang via de Rozenstraat).

 

In verband met de schoolvakanties zijn er geen spreekuren op: 15 en 17 oktober,  24, 26 en 31 december 2019,  2 januari, 25 en 27 februari, 28 en 30 april, 5, 7 en 21 mei 2020, en in de periode van 13 juli tot en met 21 augustus 2020.

 

Locatie D'n Bogerd - iedere dinsdag

Van Heemstraweg 53, Druten

 

Locatie St. Elisabeth - iedere donderdag*

Rozenstraat 10, Beneden Leeuwen

* nieuwe locatie per 1-1-2018 

HOE WERKT HET SPREEKUUR? 


Het Juridisch Spreekuur wordt gehouden door vrijwilligers met een juridische achtergrond. Uw vragen worden uitsluitend op het spreekuur behandeld.

Tijdens het spreekuur kunt u uw vraag stellen aan onze medewerkers. Zo mogelijk krijgt u direct een antwoord. Wanneer dat niet lukt, bellen wij u na het spreekuur op, sturen wij u een e-mail of verwijzen wij u door naar een deskundige.

Voor het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken. Wij kunnen u sneller helpen wanneer u alle (belangrijke) papieren meeneemt die te maken hebben met uw vraag.  Let op: wij nemen geen originele papieren aan. Zorgt u daarom zelf voor een kopie, of een digitale versie die u ons kunt mailen.

We staan de bezoekers te woord volgens het principe " wie het eerst komt, het eerst maalt". Soms kan het druk zijn en moeten wij de duur van het gesprek met u daarom wat inkorten. We vertrouwen daarbij op uw begrip. 

 

Onze medewerkers rouleren per spreekuur. Wanneer u dezelfde medewerker wilt spreken, dan kunt u per e-mail bij ons informeren wanneer die weer aanwezig is. Neemt u bij een herhaalbezoek altijd weer uw papieren mee. Dan kunnen we u sneller helpen. 

 

Stichting Juridisch Spreekuur in Maas en Waal geeft kosteloos advies en aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. Wij vragen u daar met de ondertekening van een formulier schriftelijk mee in te stemmen.