SPREEKUREN

 

 

Tijdstip:

De spreekuren vinden wekelijks plaats op 

dinsdag van 19.30 tot 20.30 uur.

 

Waar:

in De Bogerd in Druten.

Van Heemstraweg 53, 

Goudreinetzaal ( 2e verdieping)

 

In verband met de kerstvakantie is er geen spreekuur  op dinsdag 27 dec 2022 en 3 jan. 2023 

 

 

 Buiten het spreekuur om kunnen wij helaas geen juridisch advies geven. 

 

 

HOE WERKT HET 

SPREEKUUR? 


Het Juridisch Spreekuur wordt gehouden door vrijwilligers met een juridische achtergrond. Uw vragen worden uitsluitend op het spreekuur behandeld.

Tijdens het spreekuur kunt u uw vraag stellen aan onze medewerkers. Zo mogelijk krijgt u direct een antwoord. Wanneer dat niet lukt, bellen wij u na het spreekuur op, sturen wij u een e-mail of verwijzen wij u door naar een deskundige.

Voor het spreekuur hoeft u geen afspraak te maken. Wij kunnen u sneller helpen wanneer u alle (belangrijke) papieren meeneemt die te maken hebben met uw vraag.  Let op: wij nemen geen originele papieren aan. Zorgt u daarom zelf voor een kopie, of een digitale versie die u ons kunt mailen.

We staan de bezoekers te woord volgens het principe " wie het eerst komt, het eerst maalt". Soms kan het druk zijn en moeten wij de duur van het gesprek met u daarom wat inkorten. We vertrouwen daarbij op uw begrip. 

 

Onze medewerkers rouleren per spreekuur. Wanneer u dezelfde medewerker wilt spreken, dan kunt u per e-mail bij ons informeren wanneer die weer aanwezig is. Neemt u bij een herhaalbezoek altijd weer uw papieren mee. Dan kunnen we u sneller helpen. 

 

Stichting Juridisch Spreekuur in Maas en Waal geeft kosteloos advies en aanvaardt daarvoor geen aansprakelijkheid. Wij vragen u daar met de ondertekening van een formulier schriftelijk mee in te stemmen. 

 

Coronamaatregelen

Wij nemen de RIVM-richtlijnen in acht. Wij blijven dus thuis bij (milde) verkoudheidsklachten en schudden geen handen. Wij vertrouwen erop dat onze bezoekers dit ook doen.