Rechtsbijstandverzekering

Het Informatiepunt Wettelijke Aansprakelijkheid geeft onafhankelijke informatie over rechtsbijstandverzekeringen.  Op https://www.wa.nl/rechtsbijstandverzekering/  kunt u informatie vinden over de dekking van een rechtsbijstandverzekering en de verschillende modules voor de juiste dekking.  Ook worden veel gestelde vragen omtrent rechtsbijstandverzekeringen beantwoord.

Beslagvrije voet

Heeft de deurwaarder beslag op uw inkomen gelegd? En vraagt u zich af of er niet teveel wordt ingehouden. Op www.schuldinfo.nl kunt u zelf de hoogte van de beslagvrije voet uitrekenen. Op dat deel van uw inkomen mag géén beslag worden gelegd. 

Bereken uw recht

Er bestaan allerlei tegemoetkomingen. Soms meer dan u denkt. Op de site van het Nibud kunt u in een paar stappen berekenen op welke bedragen u mogelijk recht heeft. Ook ziet u waar u deze kunt aanvragen. Zie https://berekenuwrecht.nibud.nl/#/panel/0

Handige voorbeeldbrieven

We helpen u graag met het schrijven van een brief. Maar kijkt u ook eens op www.juridischloket.nl/voorbeeldbrieven/ voor handige voorbeeldbrieven.